«Από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, ο απόλυτος πόλεμος είναι δωρεάν για όλους. Πολεμήστε σε έντονες αστικές μάχες στους δρόμους του Καΐρου. Πηδήξτε στα εμβληματικά τοπία της Νότιας Καλιφόρνιας που έχουν μετατραπεί σε πεδία μάχης στα Eastwood και Blackwell Fields. Μπείτε στον εμβληματικό πόλεμο τεράστιας κλίμακας του Battlefield στα Conquest ή Breakthrough. Αντιμετωπίστε τον εχθρό και καταστρέψτε το φορτίο του στο Sabotage. Συμμετέχετε σε έντονες μάχες σώμα με σώμα στο Team Deathmatch. Αυτή είναι η κλήση σας για να σχηματίσετε ομάδα. Κάντε την να μετράει».
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το νέο Sabotage mode, που προστέθηκε με το πιο πρόσφατο update.
Λογικά, θα μπορείτε να μεταφέρετε την πρόοδό σας στην επί πληρωμή έκδοση, εφόσον στο μέλλον αποφασίσετε να την αγοράσετε.




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity