Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free to play σύντομα το Fall Guys: Ultimate Knockout

*
Από τις 21 Ιουνίου 2022, το Fall Guys: Ultimate Knockout θα είναι free to play. Την ιδια ημέρα θα γίνει διαθέσιμο για Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και PC μέσω του Epic Games Store. Θα υπάρχει υποστήριξη για cross platform play και cross progression ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες.

Όσοι έχουν ήδη αγοράσε το παιχνίδι θα λάβουν ένα δωρεάν Legacy Pack, όταν αυτό γίνει free-to-play. Θα περιλαμβάνει τρεις ενδυμασίες και πρόσβαση στο premium pass της πρώτησε σεζόν, που θα υπάρχει παράλληλα με το δωρεάν free season pass.


Ακόμα, ανακοινώθηκε ένα νέο mode, που θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν τα δικά τους Fall Guys. Προς το παρόν βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και δεν προγραμματίζεται να προστεθει στο άμεσο μέλλον.

Fall Guys 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*