Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free to play θα είναι το skate. της ΕΑ (video)

H EA ανακοίνωσε ότι το "Skate 4" ονομάζεται επίσημα skate. και θα είναι free to play. Θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC, με υποστήριξη για cross-play και cross-progression, ενώ υπάρχουν σκέψεις να γίνει διαθέσιμο και σε συσκευές Android και iOS. Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του The Board Room boradcast και τεχνικά δεν πρόκειται για διάδοχο των τριών παιχνιδιών Skate που κυκλοφόρησαν την εποχή του Xbox 360, αλλά για μία πλατφόρμα που η ομάδα ανάπτυξης θα επεκτείνει για πολλά χρόνια.

Το σκηνικό του παιχνιδιού τοποθετείται σε μια νέα πόλη που ονομάζεται San Vansterdam και βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με τη San Vanelona των προηγούμενων παιχνιδιών. Δεν θα υπάρχουν μηχανισμοί pay-to-win, ούτε περιοχές του χάρτη για τις οποίες θα απαιτούνται χρήματα προκειμένου να ξεκλειδωθούν. Τα επί πληρωμή loot boxes θα απουσιάζουν από το skate. ενώ τα όποια microtransactions θα αφορούν αποκλειστικά cosmetic items.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*