Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φτάνει τα $2.000 η τιμή μεταπώλησης του Baldur's Gate 3 Collector's Edition

*
Το Collector's Edition του Baldur's Gate 3, που έγινε διαθέσιμο σε 25.000 αντίτυπα, ξεπούλησε λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 3 Αυγούστου και αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν όσο τίποτα να πιάσουν στα χέρια τους το edition αυτό. Πλέον με μια μικρή περιήγηση στο eBay παίκτες μπορούν να βρουν την συλλεκτική αυτή έκδοση σε τιμή μεταπώλησης που φτάνει τα $2.000. Άλλοι βέβαια ψάχνουν κομμάτια του Collector's Edition, όπως το unique dice skin το οποίο μεταπωλείται έναντι $299.

Το Collector's Edition του Baldur's Gate 3 περιλαμβάνει την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για PC ή PlayStation 5, downloads για μερικά in-game items, το Mind Flayer diorama, το hardcover art book, ένα cloth map, ένα sticker sheet και ένα tadpol keyring.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*