Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game breaking bug στο Kirby 64: The Crystal Shards του Nintendo Switch Online

*
To Kirby 64: The Crystal Shards που προστέθηκε πρόσφατα στο Nintendo Switch Online έχει ένα game breaking bug. Πιο συγκεκριμένα, πολλοί παίκτες αναφέρουν ότι στα επίπεδα κάτω από το νερό, το παιχνίδι κολλάει σε ένα animation και ο μόνος τρόπος να προχωρήσουν παρακάτω είναι εν επανεκκινήσουν την πίστα. Σύμφωνα με τον γνωστό dataminer, MondoMega αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά και δεν είναι κάτι που μεταφέρθηκε από την αρχική έκδοση.

Το πρόβλημα το Kirby 64: The Crystal Shards δεν είναι το μόνο που έχει εμφανιστεί σε ports τίτλων του N64 στο Nintendo Switch Online. Τα κυριότερα σχετίζονται με τα γραφικά, όμως ένα bug του Paper Mario οδηγούσε σε αναπάντεχο τερματισμό του παιχνιδιού. Αυτό διορθώθηκε δύο μήνες μετά την προσθήκη του στην υπηρεσία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*