Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GAME: Τέλος τα μεταχειρισμένα videogames από την βρετανική αλυσίδα

*
Η βρετανική αλυσίδα GAME θα σταματήσει να πουλάει μεταχειρισμένα videogames το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Eurogamer, αρκετοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν πως θα σταματήσουν να δέχονται ανταλλαγές από τις 16 Φεβρουαρίου και οι gamers δεν θα μπορούν να πουλήσουν τα μεταχειρισμένα τους παιχνίδια για να αγοράσουν κάποιο νεότερο σε καλύτερη τιμή.

Όπως φαίνεται, αμέσως μετά τις 16 Φεβρουάριου θα γίνει προσπάθεια ξεστοκαρίσματος και των μεταχειρισμένων που υπάρχουν στις αποθήκες των καταστημάτων και η αλυσίδα δεν θα ασχοληθεί ξανά με το αντικείμενο.


Εκπρόσωποι του GAME αρνήθηκαν να πάρουν θέση για το θέμα, ωστόσο υπενθυμίζεται πως σε περσινή του συνέντευξη, ο managing director της εταιρείας, Nick Arran, είχε πει πως θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

«Η βασική μας δουλειά είναι σε πτώση, οπότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να βρούμε τρόπους να φέρουμε πελάτες στα καταστήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας γιατί θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση από εδώ και πέρα στο merchandise.

Συμπλήρωσε δε πως «το gaming είναι το βασικό μας αντικείμενο και θα είμαστε οι τελευταίοι retailers που θα σταματήσουμε να πουλάμε physical videogames. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην αγορά όσο περισσότερο γίνεται, είτε ως μέρος για πώληση physical εκδόσεων, συλλεκτικών ή και δώρων σε μορφή downloadable code. Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, έχουμε μια εταιρεία να διοικήσουμε και οι εκτιμήσεις είναι πως οι πωλήσεις του physical θα συνεχίσουν να πέφτουν. Οπότε θα πρέπει να καλύψουμε αυτό το κενό». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*