Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay overview trailer για το Disney Dreamlight Valley

H Gameloft δημοσίευσε ένα gameplay overview trailer για το Disney Dreamlight Valley. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο σε έκδοση early access για κονσόλες και PC, στις 6 Σεπτεμβρίου 2022. Όσοι θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη έκδοση, θα πρέπει να αγοράσουν ένα Founder’s Pack, για το οποίο προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του. Εκτός από τους συνδρομητές Xbox Game Pass που θα μπορέσουν την περίοδο εκείνη να ασχοληθούν με το παιχνίδι χωρίς επιπλέον κόστος.

Το Disney Dreamlight Valley, ένα νέο free-to-play life simulation adventure game που θα κυκλοφορήσει το 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store) και Mac (Mac App Store).


Φτάνοντας στον παραμυθένιο κόσμο Dreamlight Valley, οι παίκτες θα αναλάβουν την αποστολή να επαναφέρουν την ομορφία και την αρμονία στο κάποτε ειδυλιακό χωριό, το οποίο είναι ακατοίκητο, γεμάτο Night Thorns έπειτα από ένα μυστηριώες συμβάν, γνωστό και ως The Forgetting. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας θα συναντήσετε και θα δημιουργήσετε φιλίες με ήρωες από τα Mickey & Friends, The Lion King, The Little Mermaid, Moana, Toy Story και πολλά άλλα. Επιπλέον θα υπάρχουν πολλές δραστηριότες, με τον Remy από την ταινία Ratatouille στο εστιατόριο του χωριού, ψάρεμα με τον Goofy και καλλιέργεια λαχανικών με τον Wall-E.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*