Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay overview trailer για το The Chant

H Prime Matter και η ομάδα ανάπτυξης Brass Token, δημοσίευσαν ένα gameplay overview trailer για το horror action adventure game The Chant.

Καλωσορίσατε στο Prismic Science Spiritual Retreat που βρίσκεται στο απομακρυσμένο Glory Island. Παραμερίστε το παρελθόν και μετατρέψτε την κατήφεια σε δόξα.


Όταν ένα τελετουργικό στο Glory Island πηγαίνει στραβά, η αρνητική ενέργεια μιας ομάδας επισκεπτών απελευθερώνει μια διάσταση ενός κοσμικού τρόμου, με την ονομασία Gloom. Για να επιβιώσουν μέσα σε αυτή την κατάσταση, οι παικτες θα πρέπει να αποκαλύψουν το μυστικό μιας δοξασίας, με ρίζες στο παρελθόν και το παρόν, τη στιγμή που τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τρελαίνονται από την παρουσία παρασιτικών τεράτων.

Το The Chant θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*