Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay που ανεβάζει την αδρεναλίνη υπόσχεται το ENENRA της STRIVE STUDIOS (videos)

Η STRIVE STUDIOS δημοσίευε πλάνα από το third-person action game, ENENRA. Η δημιουργία του παιχνιδιού βασίζεται στην Unreal Engine 5 και το σκηνικό τοποθετείται σε έναν κόσμο cyberpunk.



Σύμφωνα μα την ομάδα ανάπτυξης, το ENENRA θα επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση του πρωταγωνιστή και την επίθεση σε πολλαπλούς στόχους. Ακόμα, θα υπάρχει η δυνατότητα κλειδώματος σε έναν αντίπαλο, κάτι το οποίο θα ανοίγει τον δρόμο για μια σειρά επιθέσεων από τον αέρα αλλά και εκτελέσεις. Επίσης, θα υπάρχουν τρια διαφορετικά στυλ μάχης, το BLADE MASTER, με μια γκάμα βασικών κινήσεων, το RANGED SHIFT, για επιθέσεις από μέση και κοντινή απόσταση και το IRON WALL, όπου το ρίσκο αυξάνεται αφού βασίζεται σε αντεπιθέσεις. Τέλος οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους πέντε παραλλαγές από Katanas.

Πηγή: DOSGaming 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*