Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay reveal trailer για το Return του Monkey Island

Στο πλαίσιο του πρόσφατου Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, η Devolver Digital αποκάλυψε πλάνα από το gameplay του Return to Monkey Island. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του σε PC και Nintendo Switch εντός του 2022.

To παιχνίδι ανακοινώθηκε τον Απρίλιο από τη Η LucasFilm Games και είναι η νέα προσθήκη στη δημοφιλή σειρά του σεναριογράφου και director, Ron Gilbert. Για την ανάπτυξή του συνεργάζονται οι Terrible Toybox- studio που ίδρυσε ο Gilbert- η Devolver Digital και η Lucasfilm Games. Ακόμα, έχει επιβεβαιωθεί η επιστροφή του Dave Grossman, επίσης σεναριογράφου και προγραμματιστή των δύο πρώτων παιχνιδιών Monkey Island, μαζί με τους συνθέτες Michael Land, Peter McConnell και Clint Bajakian, ενώ ο Dominic Armato θα δανείσει για μια ακόμα φορά τη φωνή τους στον πρωταγωνιστή, Guybrush. Σε ρόλο leading art ο Rex Crowle.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*