Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer απέκτησε το Hard West II

H Good Shepherd Entertainment και η Ice Cold Games κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay trailer για το Hard West II, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν την έναρξη της Open Beta του παιχνιδιού που θα τρέξει έως τις 5 Ιουνίου για PC. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2022.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Gin Carter, ενός αρκετά επικίνδυνου outlaw ο οποίος κατά την διάρκεια μιας 'δουλειάς' ακούει για ένα μυθικό "Ghost Train" το οποίο έχει χρυσάφι της κυβέρνησης. Μαζεύει μια ομάδα από ληστές, αρκετοί με όπλα και άλλοι με υπερφυσικές δυνάμεις. Βέβαια, το τρένο δεν λέγεται "Φάντασμα" χωρίς λόγο. Οι παίκτες θα πρέπει να ακούν προσεκτικά την ομάδα τους και ποιόν θα προσλαμβάνουν καθώς οι σωστές αποφάσεις δίνουν τα ανάλογα Loyalty Points για να ξεκλειδωθούν νέα skills.

Δείτε παρακάτω το gameplay trailer του Hard West II:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*