Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το νέο action RPG The Legend of Nayuta: Boundless Trails

Το The Legend of Nayuta: Boundless Trails, το 7ο κεφάλαιο της σειράς Trails, έρχεται στη Δύση τον Σεπτέμβριο του 2023. Το συγκεκριμένο action RPG λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία το 2012, για το PlayStation Portable. Το 2021 κυκλοφόρησε το remaster του, για PlayStation 4 και PC, ενώ την επόμενη χρονιά διατέθηκε και στο Nintendo Switch, αλλά και πάλι, αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας.

Η NIS America θα κυκλοφορήσει την πρώτη αγγλική έκδοση του τίτλου στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC. Η εταιρεία δίνει ήδη τη δυνατότητα προ-παραγγελίας του, αλλά και μια Limited Edition που έρχεται με δύο CDs με το soundtrack του τίτλου, το hardcover art-book Endless Horizons, τη φιγούρα Natuya & Noi, το lenticular sleeve Realms Beyond και ένα συλλεκτικό κουτί αποθήκευσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*