Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2022: Ανακοινώθηκε το Killer Klowns from Outer Space: The Game (trailer)

H Good Shepherd Entertainment και η Teravision Games ανακοίνωσαν το three-versus-seven asymmetrical online multiplayer game Killer Klowns from Outer Space: The Game. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Είναι εμπνευσμένο από την κλασσική ταινία τρόμου της MGM που έκανε πρεμιέρα το 1998. Θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές του 2023, υπό μορφή τίτλου live service, με πολλαπλά updates μετά το λανσάρισμά του.

Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, στη μάχη ανάμεσα στους Killer Klowns και τους πολίτες του Crescent Cove, θα πρέπει να αποφασίσεις με ποια πλευρά θα συνταχθείς. Είτε θα σκοτώσεις ανθρώπους, είτε θα τους προστατεύσεις από την εισβολή των εξωγήινων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*