Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2022: Αποκάλυψη για το Phantom Hellcat (trailer)

Το Phantom Hellcat της Ironbird Creations αποκαλύφθηκε στη Gamescom 2022. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης hack-and-slash, φανερά εμπνευσμένο από σπουδαίους τίτλους όπως το Nier, όμως με αρκετές διαφορές για να τραβήξει το ενδιαφέρον.

Όταν δαίμονες απαγάγουν τη μητέρα της Jolene, η νεαρή θα αναλάβει να τη σώσει, όμως βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα παράξενο σκηνικό. Οι σφραγίδες που κρατούν τους δαίμονες εξασθενούν και το θέατρο στο οποίο βρίσκονται παγιδευμένοι, μετατρέπεται σε εφιάλτη.


Το θέατρο αλλάζει συνεχώς όψη και μαζί του, αλλάζει ο κόσμο της Jolene που ταξιδεύει σε κάστρα και οτιδήποτε άλλο φανταστικό μπορεί να σκεφτεί κανείς. Ο παίκτης θα τριγυρίζει στις πίστες χειριζόμενος τη Jolene σε 2D και 3D, ώστε να αναδεικνύονται οι λεπτομέρειες και να προστίθεται μια κινηματογραφική σκοπιά.

Φορώντας διάφορες μάσκες, η Jolene αποκτά διαφορετικές δυνάμεις και μπορεί να αντιμετωπίσει τους εχθρούς, βαδίζοντας στα χνάρια της μητέρας της που δρούσε ως φύλακας μέχρι και πριν την αρπαγή της.

Το Phantom Hellcat θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC χωρίς να είναι γνωστή ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*