Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2022: Αποκαλυπτήρια για το Dune: Awakening (trailer)

Ο κόσμος του Arrakis θα φιλοξενήσει πολλούς παίκτες στο Dune: Awakening, ένα open world survival MMO όπου οι παίκτες θα ζουν σε έναν κοινόχρηστο για όλους κόσμο.

Θα πρέπει να μάθουν να κατασκευάζουν καταφύγια, να συντηρούν τη στολή τους και να εκπαιδευτούν για να πάνε πιο βαθιά μέσα στην έρημο. Εξερευνώντας θα ανακαλύψουν εγκαταλελειμμένα κτήρια, διαλυμένα διαστημόπλοια, όπως και μυστικά που παρέμεναν χαμένα στο χρόνο.


Από οχήματα μέχρι ιπτάμενα πλάσματα, τα πάντα υπάρχουν στον κόσμο του Arrakis και πρέπει να αξιοποιηθούν για να επιβιώσουν οι παίκτες, οι οποίοι θα έρχονται σε σύγκρουση με στόχο οι ισχυρότεροι να κυριαρχήσουν και να έχουν το spice υπό τον έλεγχό τους.

Πέραν της μάχης, θα μπορούν να καλλιεργούν, να μαζεύουν αντικείμενα και να τα πουλάνε σε άλλους παίκτες, προκειμένου να χτίσουν την περιουσία τους και να ενισχύσουν τον εξοπλισμό τους. Ακόμη, θα μπορούν να χτίσουν μεγάλα φρούρια και να προσαρμόσουν τον χαρακτήρα τους στα γούστα τους, με μεγάλη ελευθερία.

Φυσικά, το spice παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αφού καταναλώνοντάς το, οι παίκτες θα μπορούν να αξιοποιούν μοναδικές ικανότητες για να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους.

Το Dune: Awakening θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, με την ιστοσελίδα του παιχνιδιού να επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν για να αποκτήσουν πρόσβαση στην έκδοση beta.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*