Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2022: Σε φρέσκο storyline επικεντρώνεται το νέο trailer του Layers of Fears

H Bloober Team δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Layers of Fears, το οποίο επικεντρώνεται στο "The Final Note", ένα από τα storylines που γράφτηκαν αποκλειστικά για το παιχνίδι. Ενώ το προηγούμενο trailer είχε ως θέμα το πως οι παίκτες του Layers of Fears θα βιώσουν την ιστορία από μια νέα οπτική, το συγκεκριμένο έχει να κάνει με νέο περιεχόμενο.

Το "The Final Note" περιστρέφεται γύρω από τη γυναίκα του ζωγράφου, μια δυστυχισμένη μουσικό, την ιστορία της οποίας δεν έχουν ακόμα ακούσει οι παίκτες. Ακόμα στο τέλος του trailer περιλαμβάνεται ένα σύντομο tease μιας νέας τοποθεσίας, που βοηθάει στο να συνδεθεί το σενάριο του Layers of Fear με εκείνο του Layers of Fear 2, προσφέροντας μια γεύση από το πως διαφορετικά γεγονότα μπορεί να σχετίζονται μεταξύ τους.


Το Layers of Fears αναμένεται στις αρχές του 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*