Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2022: Σε κονσόλες νέας γενιάς θα κυικλοφορήσει το Hardspace: Shipbreaker (trailer)

Η Focus Home Interactive και η Blackbird Interactive, ανακοίνωσαν ότι το Hardspace: Shipbreaker θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series S και Xbox Series X στις 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Εξοπλισμένοι με τεχνολογία αιχμής, θα πρέπει να κατασκευάσετε οχήματα για τη συλλογή πολύτιμων υλικών. Αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό σας και κερδίζοντας πιο προσοδοφόρα συμβόλαια, θα μπορέσετε να ξεπληρώσετε το τεράστιο χρέος σας προς τη LYNX Corp. Το νέο trailer παρουσιάζει τους άπειρους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να καταστρέψετε αυτή την προσπάθεια και μάλιστα με εκρηκτικές συνέπειες.


Ως τώρα γνωρίζαμε ότι το Hardspace: Shipbreaker θα κυκλοφορούσε επίσης σε PlayStation 4 και Xbox One, όμως στην ανακοίνωση δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αναφορά σε αυτές τις εκδόσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*