Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2022: Στο Moonbreaker, οι μινιατούρες πολεμούν μεταξύ τους (trailer)

Αρκετά διαφορετικό από το Subnautica, το νέο παιχνίδι της Unknown Worlds λέγεται Moonbreaker και πρωταγωνιστούν μινιατούρες οι οποίες πολεμούν, συνδυάζοντας στοιχεία sci-fi και έναν πολύχρωμο κόσμο.

Θα ανήκει στο είδος των παιχνιδιών στρατηγικής, με τους παίκτες να κινούν τις μινιατούρες τους σε εξάγωνα και να εκτελούν επιθέσεις βάσει αυτών, όμως το πραγματικά ενδιαφέρον έρχεται στον εικαστικό τομέα.


Οι μινιατούρες θα έχουν μια βάση χρώματος, όμως οι παίκτες θα μπορούν να τις βάφουν για να προσθέσουν τη δική τους πινελιά, φέρνοντας λίγη από τη μαγεία του μοντελισμού στον ψηφιακό κόσμο του παιχνιδιού. Έτσι, οι παίκτες θα δώσουν και λίγη ζωντάνια και χαρακτήρα στις, κατά τα άλλα, στατικές μινιατούρες.

Παρομοίως, τα εφέ θα είναι πολύ ζωηρά και οι φωνές των χαρακτήρων επίσης, για να ζωντανεύει λίγο η πίστα κατά τη διάρκεια μιας μάχης.

Ο γνωστός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας, Brandon Sanderson, συμμετέχει στη δημιουργία του κόσμου και της ιστορίας οπότε αναμένεται αρκετά πλούσιο στον τομέα.

Το Moonbreaker έρχεται στις 29 Σεπτεμβρίου στο Steam ως τίτλος Early Access, οπότε οι παίκτες δε θα χρειάζεται να περιμένουν πολύ για να δοκιμάσουν το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*