Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2022: Το Where Winds Meet μάς ταξιδεύει στη μεσαιωνική Κίνα (trailer)

Αποκαλύφθηκε το Where Winds Meet, ένα open world action RPG από την Everstone Games που διαδραματίζεται στην Κίνα του μεσαίωνα – συγκεκριμένα, στην εποχή των Δέκα Βασιλείων.

Δάση με μπαμπού, χιονισμένες βουνοκορφές, πανέμορφα ποτάμια, όλα είναι στο παιχνίδι και δείχνουν την ομορφιά του τόπου, όμως το gameplay συμπληρώνει την εμπειρία. Ο παίκτης θα μπορεί να περπατάει στο νερό και να εκτελεί φιλόδοξα combos με πλήθος όπλων. Πολεμικές τέχνες, Tai Chi, μαγεία και πολλά ακόμη είναι διαθέσιμα στον παίκτη, όπως φαίνεται κι από το trailer που συνόδευε την ανακοίνωση.


Θα μπορεί να προσαρμόσει, επίσης, τον χαρακτήρα του στις προτιμήσεις του, επιλέγοντας το ρόλο του ξιφομάχου όμως έχοντας την επιλογή να γίνει γιατρός, εξερευνητής ή έμπορος. Αντίστοιχα, θα μπορεί να επιλέξει με ποιο βασίλειο θα συμμαχήσει, έχοντας αντιμέτωπους τους υπόλοιπους.

Το Where Winds Meet αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες είτε για επιπλέον πλατφόρμες είτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*