Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Hellboy: Web of Wyrd (trailer)

Το roguelite action adventure game Hellboy: Web of Wyrd θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 4 Οκτωβρίου 2023, όπως ανακοίνωσαν η Good Shepherd Entertainment και η Upstream Arcade.

Χτισμένο το 1962 από τον αποκρυφιστή Pasquale Deneveaux, το The Butterfly House είναι κάτι περισσότερο από μια απλή κατοικία. Είναι μια πύλη. Οι στρεβλωμένες γωνίες και οι μη ευκλείδειες γεωμετρίες του σχεδιάστηκαν με έναν μοναδικό αποκρουστικό σκοπό: να ανοίξουν τις πόρτες σε μια τρομερή και συναρπαστική διάσταση που ονομάζεται The Wyrd.


Είκοσι χρόνια αργότερα, ένας πράκτορας του B.P.R.D. αναλαμβάνει μια αποστολή αναγνώρισης στην έπαυλη και αμέσως χάνεται. Εναπόκειται σε εσάς - το Hellboy - και την ομάδα των πρακτόρων του Γραφείου να βρείτε τον συνάδελφό σας που λείπει και να αποκαλύψετε τα μυστικά του The Butterfly House.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, θα εξερευνήσετε θαυμαστά και παράξενα τοπία που υπάρχουν στο The Wyrd, το καθένα από τα οποία φιλοξενεί ισχυρά τέρατα, ξεχασμένες θεεικές μορφές, υπέροχους θησαυρούς και ισχυρά μυστικά. Αλλά να είστε προσεκττικοί, γιατί το αρχαίο κακό μένει στάσιμο στα πιο απομακρυσμένα σημεία του The Wyrd… το κακό που είναι πρόθυμο να βγει προς τα έξω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*