Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Ανακοινώθηκε το Endzone 2 (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Opening Night Live, της Gamescom 2023 η Assemble Entertainment και η Gentlymad Studios ανακοίνωσαν το Endzone 2 που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 για PC, μέσω Steam.

Το Endzone 2 είναι ένα post-apocalyptic survival simulation, με τους παίκτες να έχουν ως βασικό στόχο να κτίσουν μια νέα αποικία, καθώς και να επιβιώσουν σε ένα ραδιενεργό κόσμο γεμάτο συντρίμμια και απειλές. Για να επιτευχθεί μια νέα ελπίδα για την ανθρωπότητα, οι παίκτες πρέπει να εξερευνήσουν με το λεωφορείο τους τον κόσμο για πρώτες ύλες, άλλες αποικίες και να κτίσουν πόλεις που θα διαχειριστούν. Το sequel της σειράς θα προσφέρει έναν ανανεωμένο τεχνικό τομέα και σημαντικές βελτιώσεις στους μηχανισμούς του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*