Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Αποκαλύφθηκε το Little Nightmares III (trailer)

Την πρώτη βραδιά της εκδήλωσης Gamescom 2023 στην Κολωνία, αποκαλύφθηκε το Little Nightmares III. Το τρίτο παιχνίδι στη γνωστή σειρά περιπέτειας και τρόμου αλλάζει εντελώς το σκηνικό, πλέον λαμβάνοντας χώρα σε ένα διαφορετικό, πιο ηλιόλουστο αλλά εξίσου τρομακτικό περιβάλλον.

Ο τρόμος, πλέον, είναι υπόθεση έως και δύο παικτών για πρώτη φορά, με τους δύο παίκτες να χειρίζονται διαφορετικούς χαρακτήρες αναζητώντας το «Πουθενά».

Την ανάπτυξη αναλαμβάνει, επίσης για πρώτη φορά, η Supermassive Games (Until Dawn, The Dark Pictures) καθώς η Tarsier Studios έχει εξαγοραστεί από την Embracer Group και η IP ανήκει στην Bandai Namco.


Το Little Nightmares III θα κυκλοφορήσει το 2024 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*