Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Εισβολέας διατάραξε τη ροή του Opening Night Live με τον Geoff Keighley (video)

*
Ο Geoff Keighley, αντιμετώπισε ακόμα έναν εισβολέα κατά τη διάρκεια παρουσίασής του, όταν ένας νεαρός διέκοψε τη ροή του Opening Night Live για την Gamescom 2023. Ο νεαρός έτρεξε στη σκηνή, λέγοντας στο κοινό πως «ο Bill Clinton θέλει να παίξει Grand Theft Auto IV». Άνθρωποι της ασφάλειας του venue συνόδευσαν τον εισβολέα εκτός σκηνής, με τον Keighley να κάνει φανερή την απογοήτευσή του.

Ο παρουσιαστής σχολίασε το γεγονός λέγοντας πως πολλοί developers ανυπομονούν για τη συγκεκριμένη βραδιά, αφού αποτελεί ευκαιρία προβολής των νέων τους projects και άρα συμπεριφορές σαν και αυτή είναι κρίμα να ζημιώνουν τη διοργάνωση. Αυτό ήταν το δεύτερο δείγμα τέτοιου είδους συμπεριφοράς, αφού στην περσινή διοργάνωση των The Game Awards ένας νεαρός ανέβηκε στη σκηνή, λέγοντας εξίσου ανούσια πράγματα σχετικά με τον Bill Clinton και… τον Ορθόδοξο Ιουδαϊσμό.


Ο Keighley συνέχισε, στρέφοντας την προσοχή του κοινού στο πολυ-αναμενόμενο Starfield και καλωσορίζοντας στην σκηνή τον Todd Howard, κάτι που έκανε το ατυχές συμβάν να ξεχαστεί πολύ γρήγορα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*