Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Γνωρίστε τον Amadeus The Wizard στο νέο trailer του Trine 5: A Clockwork Conspiracy

H THQ Nordic και η Frozenbyte κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το Trine 5: A Clockwork Conspiracy παρουσιάζοντας τον playable character Amadeus The Wizard.

Σύμφωνα με την περιγραφή που εξέδωσε η THQ Nordic, o Amadeus είναι ένας αφοσιωμένος σύζηγος και πατέρας τρίδημων αλλά και master των arcane arts. Γνωρίζοντας αρκετά spells, ο μάγος αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο ένας καλός solo adventurer αλλά και σημαντικό μέλος της ομάδας του καθώς μπορεί να κάνει summon κουτιά και να μεταφέρει αντικείμενα για να περάσει η ομάδα του τα διάφορα εμπόδια.

Τα προηγούμενα character trailers παρουσίασαν τους Pontius και Zoya.


Θυμίζουμε πως το Trine 5: A Clockwork Conspiracy θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG) στις 31 Αυγούστου.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*