Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Τη δική της παρουσίαση ανακοίνωσε η Level Infinite

*
Η Level Infinite ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει το “Into the Infinite: A Level Infinite Showcase” στο πλαίσιο της Gamescom 2023, στις 23 Αυγούστου, με ώρα έναρξης τις 20:00. Θα περιλαμβάνει αποκλειστική ενημέρωση για projects της Level Infinite και των Global Partner Studios της Tencent. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω YouTube και Twitch.

"Για πρώτη φορά, η Level Infinite θα πραγματοποιήσει μια ψηφιακή παρουσίαση για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο, με περιεχόμενο από μια μεγάλη γκάμα video games", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Κατά της διάρκεια της Gamescom 2023, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως και 27 Αυγούστου στο Koelnmesse της Κολωνίας, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τα:

- Arena Breakout (MoreFun Studios)
- Assassin’s Creed: Codename Jade (Ubisoft)
- GTFO (10 Chambers)
- Stampede: Racing Royale (Sumo Leamington)
- SYNCED (NExT Studios)
- Wayfinder (Airship Syndicate)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*