Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: To Broken Sword: Parzival’s Stone είναι το έκτο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς (trailer)

H Revolution Software ανακοίνωσε το Broken Sword: Parzival’s Stone, το έκτο κεφάλαιο στη σειρά point-and-click adventure games Broken Sword, για κονσόλες, PC και φορητές συσκευές.

Θα αναλάβετε τους ρόλους του George και της Nico καθώς ερευνούν ένα αρχαίο χειρόγραφο και βρίσκονται παρασυρμένοι σε μια τρομακτική συνωμοσία και σε έναν κόσμο Ναζί κυνηγών θησαυρών, αρχαίων μεσαιωνικών ιστοριών και Κβαντικής Φυσικής. Θα περιηγηθείτε στις ενδείξεις του χειρογράφου για να αποκαλύψετε τη μυστική τοποθεσία του Δισκοπότηρου (αλλά όχι όπως θα περίμενε κανείς): ένας μυθικός θησαυρός, χαμένος για χίλια χρόνια.


Αντίπαλοι, αδίστακτοι επιχειρηματίες από τον κόσμο της τεχνολογίας, διεφθαρμένες κυβερνητικές υπηρεσίες και παγκόσμιες ενεργειακές εταιρείες δισεκατομμυρίων δολαρίων που θέλουν να φτάσουν πρώτοι από τους ήρωές μας στους τελικούς στόχους. Γιατί ο George και η Nico μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που εμποδίζει ολόκληρο τον κόσμο από τον Αρμαγεδδώνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*