Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: To Xbox ετοιμάζει το μεγαλύτερο booth που είχε ποτέ

*
Σύμφωνα με πληροφορίες ιστοσελίδων του εξωτερικού, το Xbox ετοιμάζει ένα από τα μεγαλύτερα booth που είχε ποτέ για την Gamescom 2023. Η αμερικανική εταιρεία έχει δηλώσει πως θα υποστηρίξει τη φετινή έκθεση αρκετά σθεναρά, μετά και την περσινή παρουσία στην επιστροφή του κόσμου στο event. Σίγουρα στα playable games θα περιλαμβάνονται τα Forza Motorsport, Starfield, STALKER 2: Heart of Chernobyl και Towerborne, ενώ πολλές είναι οι φήμες πως ανακοινώσεις θα γίνουν και στο πλαίσιο του Opening Night Live με τον Geoff Keighley. Ειδικά για το STALKER 2 η αναμονή είναι μεγάλη, καθώς μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η ομάδα έχει μετακομίσει στην Πράγα για να συνεχίσει το έργο της, ενώ έπεσε και θύμα Ρώσων hackers τον Ιούνιο. Η Gamescom 2023 θα διοργανωθεί φέτος από τις 23 έως και τις 27 Αυγούστου στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*