Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2026: Έρχεται το Mewgenics σε κονσόλες!

*
Το Mewgenics, το ιδιαίτερο roguelike από τους Edmund McMillen και Tyler Glaiel, ετοιμάζεται να αφήσει το PC και να κάνει το ντεμπούτο του στις κονσόλες. Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Gamescom Opening Night Live 2026, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου 2026 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και Nintendo Switch 2.

Το Mewgenics συνδυάζει στοιχεία turn-based strategy και roguelike με ένα αρκετά ασυνήθιστο σύστημα εκτροφής γατών, έχοντας ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει μετά την κυκλοφορία του για PC. Ο Edmund McMillen είναι φυσικά ιδιαίτερα γνωστός στους φίλους του είδους ως ένας από τους δημιουργούς του The Binding of Isaac.


Οι εκδόσεις για Xbox Series X|S και Nintendo Switch 2 είχαν ουσιαστικά αποκαλυφθεί λίγο νωρίτερα, καθώς εμφανίστηκαν σχετικές σελίδες στα ψηφιακά καταστήματα των δύο συστημάτων. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το Mewgenics θα υποστηρίζει cross-save μεταξύ PC και κονσολών.

Παράλληλα, γνωρίζουμε ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη και DLC για το Mewgenics, χωρίς όμως η παρουσία του παιχνιδιού στο Gamescom να συνοδεύεται από περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρώτο expansion.

PlayStation: Σφοδρές αντιδράσεις για reminder ότι οι ψηφιακοί τίτλοι δεν «ανήκουν» στους παίκτες

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*