Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gears of War 6: Για ανακοινώσεις μέσα στο καλοκαίρι μάς προετοιμάζουν γνωστοί Insiders (video)

*
Η ροή των νέων για το Gears of War 6 ίσως ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι. Στο τελευταίο επεισόδιο του Kinda Funny Xcast, η παρουσιάστρια Parris Lilly έκανε την πρόβλεψη πως νέα για το Gears 6 θα έρθουν μέσα στο καλοκαίρι, κάτι με το οποίο δεν διαφώνησε ο καλεσμένος της, ο δημοσιογράφος του Giant Bomb, Jeff Grubb.

“Όταν παρουσίασαν το trailer του Marvel 1943 στην Unreal Engine 5 κατά τη διάρκεια του GDC, αστειευόμενη έγραψα στο X, "φανταστείτε πως είναι το Gears 6 στην Unreal 5”, είπε η Lilly, "επειδή έδειχνε πολύ καλό"".




Και τότε κάποιος από την The Coalition έκανε ένα "κρυπτογραφημένο" subtweet κάτω από μένα σχετικά με αυτό, το οποίο μου τράβηξε την προσοχή. Επομένως, η θεωρία συνωμοσίας μου είναι ότι το κάνετε tease φέτος, και μετά είναι πιθανώς ένα παιχνίδι για το λανσάρισμα της επόμενης γενιάς. Αυτό μου φαίνεται λογικό".

Ενώ ο ισχυρισμός της Lilly ήταν απλώς μια πρόβλεψη, ο Grubb φάνηκε στη συνέχεια να υποστηρίζει ότι ήταν ακριβής, προσθέτοντας: "Θα πω, έχω ακούσει κάποια πράγματα που μπορεί να συμβούν με το Gears 6 αυτό το καλοκαίρι, οπότε νομίζω ότι το tease ακούγεται σωστό για εμένα Paris. Αυτό φαίνεται ότι μπορούμε να περιμένουμε".

Στη συνέχεια, η δήλωση του Grubb κοινοποιήθηκε στο X από τον αρχισυντάκτη του The Verge, Tom Warren, ο οποίος απλώς είπε ότι ο Grubb "είχε δίκιο".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*