Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Geoff Keighley: "Λιγότερο επικεντρωμένο σε ανακοινώσεις νέων games το Gamescom Opening Night Live"

*
Ο Geoff Keighley μοιράστηκε πληροφορίες για το Gamescom Opening Night Live, που φέτος θα είναι λιγότερο επικεντρωμένο σε νέα projects. Μιλώντας στο VGC πριν το event που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου, ο παραγωγός και παρουσιαστής είπε ότι το κοινό θα πρέπει να αναμένει κυρίως ενημερώσεις για ήδη γνωστά παιχνίδια που θα λανσαριστούν τους επόμενους 12 μήνες.

"Θα είναι μια συναρπαστική εκδήλωση με νέες παρουσιάσεις για πολλά επερχόμενα παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί, όπως το Alan Wake 2 και το Black Myth Wukong", είπε ο Keighley. "Το φετινό ONL αφορά λιγότερο την ανακοίνωση ολοκαίνουργιων projects και περισσότερο την παροχή ενημερώσεων στους fans για μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο".


Σύμφωνα με τον Keighley, το Opening Night Live παρουσιάζει μοναδικές προκλήσεις σε σύγκριση με τις άλλες ετήσιες εκδηλώσεις των The Game Awards και Summer Game Fest, όχι μόνο λόγω της ευρωπαϊκής της τοποθεσίας, αλλά και λόγω των δεσμών με τους συνεργάτες που εκθέτουν στην ίδια την Gamescom.

"Πρώτον, υπάρχουν οι υλικοτεχνικές προκλήσεις για την ομάδα μας που εδρεύει στο Los Angeles να οργανώσει μια εκδήλωση μεγάλης κλίμακας στην Κολωνία της Γερμανίας. Ευτυχώς η Gamescom και η Kolnemesse είναι εξαιρετικοί συνεργάτες".

"Η άλλη πρόκληση – αλλά και ευκαιρία – είναι ότι αυτή η εκδήλωση συνδέεται άμεσα με τους συνεργάτες και τα παιχνίδια που θα εκτεθούν στην Gamescom. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να δημιουργήσουμε συνέργεια μεταξύ αυτού που συμβαίνει στο παρκέ και εντός του ONL".

Ο Keighley είπε ότι παρόλο που είναι η μοναδική του ευρωπαϊκή εκδήλωση, βλέπει το Opening Night Live ως μια παγκόσμια έκθεση με projects από ομάδες σε όλο τον κόσμο.

"Η αίσθηση της κοινότητας στην Gamescom είναι τόσο μοναδική και ισχυρή – δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν αυτό στον κόσμο. Ακόμη και πριν ασχοληθώ με το ONL, μου άρεσε να έρχομαι στην Gamescom επειδή έχει τέτοια εστίαση στους παίκτες και την κοινότητα", συμπλήρωσε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*