Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ghouls ‘n Ghosts, The Revenge of Shinobi και άλλα Mega Drive games στο Nintendo Switch Online (trailer)

Η Nintendo ανακοίνωσε τα νέα παιχνίδια του SEGA Mega Drive που έρχονται να προστεθούν στο Nintendo Switch Online. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις τίτλοι είναι οι Crusader of Centy, Ghouls ‘n Ghosts, Landstalker και The Revenge of Shinobi. To πρώτο από αυτά σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα όπλο σε μορφή λεπίδας και μπούμερανγκ και να εξολοθρεύσετε όλους τους εχθρούς. Το Ghouls ‘n Ghosts είναι από τα πλέον θρυλικά side scrollers με στόχο την εξόντωση ζόμπι και σκελετών που εμφανίζονται από το έδαφος. Τo Landstalker σάς φέρνει μπροστά σε γρίφους και αναζήτηση θησαυρών, ενώ το The Revenge of Shinobi σας καλεί να χρησιμοποιήσετε τα όπλα ενός νίντζα για να φτάσετε στο τέλος της αποστολής. Τα παιχνίδια είναι μέρος του Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*