Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για remakes παιχνιδιών της σειράς Silent Hill κάνει λόγο η Konami

*
H Konami αφήνει να εννοηθεί ότι ετοιμάζει περισσότερα από ένα remakes παιχνιδιών της σειράς Silent Hill. Κατά τη διάρκεια της νεότερης ενημέρωσης των επενδυτών της για τα επερχόμενα projects και τα οικονομικά της αποτελέσματα, η ιαπωνική εταιρεία έκανε αναφορά σε Silent Hill “remakes” που βρίσκονται στα σχέδιά της.

"Όσον αφορά τα projects που βρίσκονται σε εξέλιξη, εργαζόμαστε στο Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, το οποίο αποτελεί μια πιστή της ιστορίας, των χαρακτήρων και του σχεδιασμού του gameplay του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, μιας από τις πιο προσθήκες στη σειρά Metal Gear, με ανανεωμένα γραφικά για την τρέχουσα γενιά, καθώς και σε remakes και εντελώς νέες κυκλοφορίες για τη σειρά Silent Hill, η είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο είδος των παιχνιδιών ψυχολογικού τρόμου".


Όπως γνωρίζουμε η Bloober Team ετοιμάζει το remake του Silent Hill 2 με την Unreal Engine 5 και μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο δήλωνε ότι βρίσκεται κοντά στο τέλος της ανάπτυξής του. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το Silent Hill Townfall, της σκωτσέζικης NoCode που θα κυκλοφορήσει η Annapurna Interactive και το Silent Hill F, με μια ιστορία που θα διαδραματίζεται σε έναν τρομακτικό κόσμο της δεκαετία του 1960 στην Ιαπωνία.

Μην ξεχνάτε και το Silent Hill: Ascension που έκανε πρεμιέρα τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*