Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για την άνοιξη του 2023 μετέθεσε η Nintendo το λανσάρισμα του The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (video)

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, μετατίθεται για την άνοιξη του 2023.

"Προηγούμένως είχαμε ανακοινώσει ότι στοχεύαμε να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι εντός του 2022", δήλωσε ο παραγωγός της σειράς Zelda, Eiji Aonuma σε video update που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.


"Όμως, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την περίοδο ανάπτυξης και να μεταφέρουμε το λανσάρισμα για την Άνοιξη του 2023. Ζητάμε συγνώμη από όσους περίμεναν φέτος το παιχνίδι".

"Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η περιπέτεια δεν θα διαδραματίζεται μόνο στη γη αλλά και στον ουρανό. Όμως ο κόσμος εκτείνεται και πέρα από αυτά και θα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα νέων χαρακτηριστικών, όπως νέες αναμετρήσεις και νέα στοιχεία του gameplay. Για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία, όλη η ομάδα ανάπτυξης συνεχίζει να εργάζεται επιμελώς, οπότε σας παρακαλώ να κάνετε λίγη υπομονή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Όχι καμία σχέση τα ζελντα με τα μαριο. αλλη φιλοδοξία κουβαλάει το ένα άλλη το άλλο. Όπως είπα μιλάμε για την διαχρονική καθυστέρηση και την διαχρονική ποιότητα. Ολα τα υπόλοιπα για χβοχ τι προτιμάς τι είναι συμβατό κτλ προφανώς μαζί σου. Έτσι είναι. Η νιντεντο είναι εκβιαστης εκτός απο παραγωγός. Απλά είναι άλλη κουβέντα.

*