Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το 2024 μεταφέρεται η κυκλοφορία του Test Drive Unlimited Solar Crown (video)

Η Nacon και η KT Racing ανακοίνωσαν ότι το Test Drive Unlimited Solar Crown δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2023, αλλά το λανσάρισμά του μεταφέρεται για τις αρχές του 2024. Αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store). Ένα τριήμερο, κλειστό beta test θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου, σε όλες τις πλατφόρμες που θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του TDU Connect, μιας παρουσίασης διάρκειας 30 λεπτών για το Test Drive Unlimited Solar Crown, όπου μετείχαν μέλη της ομάδα ανάπτυξης και racing game content creators. Παρακάτω το σχετικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*