Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το 2024 πάει όπως φαίνεται το Assassin’s Creed Codename Red

*
Στον απόηχο της πληροφορίας ότι η Ubisoft ετοιμάζει αυτή τη στιγμή 11 διαφορετικά Assassin’s Creed games, ίσως και να έχουμε μια απόδειξη ότι το Assassin's Creed Codename Red πάει για το 2024. Σύμφωνα με το στέλεχος του τμήματος Ubisoft Business Development and Brand Partnership, Arisa Laginzad, στο Linkedi, το παιχνίδι αναμένεται να είναι το «μεγαλύτερο blockbuster του 2024». Μετά τον εντοπισμό της ανάρτησης, το κείμενο άλλαξε και αφαιρέθηκε η ημερομηνία (αν και υπάρχει ακόμη αναφορά για την επόμενη χρονιά), ωστόσο κάποια sites κατάφεραν να κρατήσουν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.



Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια των διαρροών που έγιναν τον Φεβρουάριο και σημείωναν πως το Codename Red έρχεται το 2024 και πως η ανάπτυξή του προχωρούσε με πολύ καλούς ρυθμούς. Από τα όσα είχαν εμφανιστεί τότε, το παιχνίδι θα έχει δύο πρωταγωνιστές και θα εστιάζει αρκετά στο κομμάτι του stealth. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*