Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γκαζωμένο έρχεται το Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (trailer)

H Milestone ανακοίνωσε το Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged. Θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

Προφανώς, το πρώτο κεφάλαιο δεν ήταν αρκετό, οπότε, ώρα να ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες. Θα υπάρχουν περισσότερα από 130 οχήματα, όχι μόνο Hot Wheels™ Originals, αλλά και Hot Wheels Monster Trucks, όπως επίσης μοτοσυκλέτες και ATVs. Μέσω ενός νέου συστήματος θα προσδιορίζεται η κατηγορία κάθε οχήματος, τα οποία θα αναβαθμίζονται μέσω ενός ειδικού skill tree που θα επηρεάζει τις επιδόσεις τους.


Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πέντε νέες περιοχές, όπου θα μπορέσετε να κάνετε επίδειξη των ικανοτήτων σαν, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη γκάμα κινήσεων, σαν πραγματικός επαγγελματίας κασκαντέρ, σε συναρπαστικά game modes. Παράλληλα, θα κληθείτε να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας μέσω του αναβαθμισμένου Livery Editor.

Τέλος, θα βρείτε ένα νέο campaign mode με πρωτότυπη ισρορία. Η πόλη δέχεται επίθεση και μόνο εσείς μπορείτε να τη σώσετε από τα τέρατα. Πως; Εύκολα, κερδίζοντας συναρπαστικούς αγώνες και δοκιμασίες. Εντάξει, στην πραγματικότητα δεν θα είναι τόσο εύκολο… αλλά σίγουρα θα είναι συναρπαστικό! Ετοιμαστείτε λοιπόν να είστε όχι απλώς νικητής, αλλά πραγματικός ένας ήρωας!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*