Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωρίστε τον Sven Van de Wege, τον τυφλό παίκτη που έκλεψε την παράσταση στο EVO 2023 (video)

*
Το EVO 2023 τελείωσε στις 4 Αυγούστου, έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση. Συνολικά, οι παίκτες στους διαγωνισμούς έφτασαν τους 9.182, με 7.061 από αυτούς να παίρνουν μέρος σε αυτό του Street Fighter 6. Ένας όμως από αυτούς κατάφερε να κλέψει την παράσταση.

Ο Sven Van de Wege, γνωστός με το ψευδώνυμο BlindWarriorSven δεν είναι ο τυπικός gamer που έχουμε όλοι στο νου μας. Ο παίκτης που λατρέυει τους E. Honda και Ken έχασε την όραση του σε ηλικία 6 χρονών λόγω καρκίνου. Ο Sven εμφανίστηκε στο πρώτο γύρο με καλυμένα τα μάτια του και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με 2 νίκες και 1 ήττα. Το κοινό των 10.000 ατόμων αμέσως σηκώθηκε από τη θέση του για να συγχαρούν αυτό το μοναδικό παίκτη.


Δυστυχώς, ο Sven τερμάτισε στη θέση 2.049. Ωστόσο, κατάφερε να παίξει σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό, να κερδίσει ένα match και πάνω από όλα, τον σεβασμό όλων όσων ήταν στο κοινό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*