Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο επόμενος τίτλος της The Coalition είναι το Gears 6

*
Νέες αναφορές σχετικά με τα επόμενα πλάνα της The Coalition, λένε πως ο επόμενος τίτλος του στούντιο θα είναι το sequel του Gears 5.

Ο δημοσιογράφος Jeff Grubb του Giant Bomb ισχυρίζεται ότι το καναδέζικο στούντιο είχε στα σκαριά δύο νέα projects, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο IP, τα οποία ακυρώθηκαν. Φαίνεται πως η εταιρεία επηρεάστηκε από το πρόσφατο κύμα απολύσεων της Microsoft και πλέον αναμένεται να ρίξει όλη του την προσοχή στην ανάπτυξη του Gears 6.

Από τη μεριά του, το στούντιο ανακοίνωσε τον Μάιο του 2021 πως ετοιμάζεται για τη μετάβαση στην ανάπτυξη τίτλων new-gen με τη χρήση της Unreal Engine 5. Πρόσφατα έγινε γνωστή και η συνεργασία του με το Netflix, για την ανάπτυξη ποικίλων projects με θέμα το Gears of War, όπως μια live-action ταινία (χωρίς ημερομηνία πρεμιέρας).

Το Gears 5 κυκλοφορεί για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*