Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστός insider υποστηρίζει ότι η Sony θα προσθέσει στο δυναμικό της τη From Software

*
Σύμφωνα με έγκριτο αναλυτή της αγοράς, η Sony ίσως ετοιμάζεται να προσθέσει στο δυναμικό της τη From Software. Η πληροφορία προέρχεται από τον αναλυτή και insider Dr. Serkan Toto, που είναι επίσης CEO της Kantan Games που εδρεύει στο Τόκιο και προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης. Ο ίδιος αναφέρει ότι η From Software είναι υποψήφια για εξαγορά και συγχώνευση από τη Sony.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στη δημοσιότητα κάποια φήμη σχετικά με την εξαγορά της From Software από τη Sony. Μάλιστα κάποιοι τις είχαν χρησιμοποιήσει και ως Πρωταπριλιάτικο αστείο.


Τπ μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειρισείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*