Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστός Insider υποστηρίζει ότι το επόμενο Xbox θα ενσωματώνει το Steam

*
Χωρίς αμφιβολία, το Steam είναι η μεγαλύτερη πλατφόμα για PC games. Η βάση των χρηστών του είναι τεράστια και ταυτόχρονα οι υπηρεσίες της Valve ικανοποιούν απόλυτα τους χρήστες. Ως τώρα, η πρόσβαση στο Steam παρέχεται αποκλειστικά μέσω υπολογιστών, δεν αποκλείεται όμως αυτό να αλλάξει και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Valve να έρθει σε κονσόλες Xbox. Μην ξεχνάτε ότι στο παρελθόν και ο Phil Spencer είχε δηλώσει πως θα επιθυμούσε στην πλατφόρμα της Microsoft για gaming να φιλοξενηθούν κάποια στιγμή και ηλεκτρονικά καταστήματα τρίτων.

Με πρόσφατη ανάρτηση του στο X, ο γνωστός Insider Jez Corden υποστηρίζει ότι το Steam θα βρίσκεται 100% στο επόμενης γενιάς Xbox.


Φημολογείται πως η επόμενη κονσόλα Xbox θα λανσαριστεί το 2026 και αν όντως προστεθεί το Steam, οι χρήστες θα έχουν ακόμα πιο ευρεία πρόσβαση στον κατάλογο των παιχνιδιών του PlayStation που κυκλοφορούν για PC, από την άλλη, δεν αποκλείεται να βλέπουν ακόμα καλύτερες προσφορές, κάτι που συνηθίζει η Valve.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*