Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστός YouTuber επαναφέρει τη συζήτηση για την τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nintendo Switch 2 (video)

Στο νέο του video, o γνωστός YouTuber 'Moore's Law is Dead' επαναφέρει τη συζήτηση σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nintendo Switch 2. Πριν μερικούς μήνες υπήρχε φημολογία πως η νέα κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας θα έρθει με NVIDIA T239 SOC και NVIDIA Ampere GPU με 1280 πυρήνες. Ο παρουσιαστής αναφέρει πως τα παραπάνω είναι απόλυτα λογικά και η διαδικασία 8NM της Samsung θα ταίριαζε απόλυτα στον διάδοχο του Nintendo Switch.

"Δεν είμαι τόσο κοντά στο project, αλλά μπορώ να πω ότι το Samsung 8nm ταιριάζει απόλυτα με τη Nintendo", υποστηρίζει πως έμαθε από μια πηγή του στην NVIDIA. "Έχει το χαμηλότερο κοστος αγοράς και δεν αναμένεται να είναι τόσο ανταγωνιστικό για χωρητικότητα όσο πιο σύγχρονα nodes τα επόμενα χρόνια. Επίσης, να θυμάστε ότι με 128-bit LPDDR5, η Nintendo θα μπορούσε ρεαλιστικά να επιλέξει 8 GB, 12 GB, ή χωρητικότητες 16 GB για το SOC που σχεδιάσαμε για αυτούς".


Η ίδια πηγή προσθέτει ότι το hardware και το software για την επερχόμενη κονσόλα έχουν αποφαστεί εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Nintendo Switch 2 και το μόνο που μένει είναι να αποφασιστεί το πότε θα λανσαριστεί.

Τέλος, ο YouTuber υποστηρίζει πως ο διάδοχος του Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει με τιμή ανάμεσα σε $399 και $499, θεωτηρικά όμως, η Nintendo θα μπορούσε να πέσει και στα $349.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*