Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστός YouTuber "φωτογραφίζει" τις επιδόσεις του Nintendo Switch 2 (video)

Ο YouTuber "Moore's Law is Dead" επανέρχεται με "πληροφορίες" σχετικά με τις επιδοσεις του Nintendo Switch 2 και λέει ότι σε docked mode θα συγκρίνονται με αυτές του PlayStation 4 Pro. Λέει μάλιστα πως ο κόσμος έχει παρεξηγήσει τη στρατηγική της Nintendo καθώς η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει δείξει σημάδια πως δεν ενδιαφέρεται για τον τομέα της απόδοσης. Απλά η εταιρεία έχει τους δικούς της στόχους για κάθε γενιά κονσολών και είναι απόλυτα ικανοποιημένη αν τους επιτύχει.

"Το PS4 Pro είναι ένας καλός τρόπος για να χαρακτηρίσει κάποιος στις επιδόσεις του Switch 2 σε docked mode. To PS4 Pro θα ήταν μια καλύτερη προσέγγιση, όμως το Xbox Series S δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά, πέρα από τη CPU, λόγω του συστήματος μνήμης".


Όσον αφορά την απόδοση του Switch 2 ως, ο YouTuber λέει ότι η ποιότητα της εικόνας με light ray-tracing και η αυτονομία της μπαταρίας θα κινούνται σε καλύτερα επίπεδα από το Steam Deck, συνολικά όμως οι επιδόσεις θα είναι λίγο χαμηλότερες από αυτές του hardware της Valve.

"Ακόμα και αν [η Nintendo] τσιγκουνευτεί με τις ταχύτητες και την ψύξη, θα έλεγα πως θα είναι κατά 20% με 30% ταχύτερο σε σύγκριση με τη GPU του Steam Deck, όμως η CPU είναι λίγο πιο ανίσχυρη για gaming. Οπότε, αν το Steam Deck πιάνει τα 720p με Low στα 40 fps, θεωρώ ότι το Switch 2 θα πιάνει 720p με High και light ray tracing στα 30".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*