Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Goku εναντίον Vegeta στο νέο trailer του Dragon Ball: Sparking! Zero

Η Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Dragon Ball: Sparking! Zero, που θα είναι ο διάδοχος της σειράς Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi.

Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, αναβιώνει η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Goku και τον Vegeta, τους δύο μαχητές Saiyan οι οποίοι αλλάζουν εμφάνιση πολλαπλές φορές κατά τη διάρκεια της μάχης. Θα δείτε τον Vegeta με τη μορφή του Great Ape το Goku ως Kaioken και τις μορφές τους ως Super Saiyan Blue, με τις αναμνήσεις να ξυπνάνε η μία μετά την άλλη.


Στο τελείωμα του video θα μπορέσετε να παρατηρήσετε τα πολλά κενά στο roster, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα είναι πολύ μεγάλο.

To Dragon Ball: Sparking! Zero βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam). Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα κυκλοφορήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*