Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Grim Fandango: Γιορτάζει 25 χρόνια και ο director του αποκάλυψε ένα επετειακό αφιέρωμα

*
Το Grim Fandango, ένα από τα κλασικά adventure games της LucasArts, συμπλήρωσε 25 χρόνια ύπαρξης. Ο τίτλος κυκλοφόρησε στις 30 Οκτωβρίου του 1998 και, με την ευκαιρία των γενεθλίων του, ο director Tim Schafer δημοσίευσε ένα επετειακό αφιέρωμα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η ομάδα της Double Fine συνεργάστηκε με το community για τη συλλογή εικόνων, artwork και ιστοριών που σχετίζονται με το Grim Fandango, δημιουργώντας έναν συγκινητικό φόρο τιμής στην ιστοσελίδα της. Όπως ήταν αναμενόμενο (για τους fans του παιχνιδιού), αυτός που ξεχωρίζει είναι ο πρωταγωνιστή του, Manuel “Manny” Calavera, με πολλούς fans να μνημονεύουν το χάρισμα και την ευφυΐα του. Μετά τον Calavera ακολουθούν οι Glottis, Salvador Limones, Velasco και Membrillo.


Μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο από τη δημοσίευση του Tim Schafer στο X.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*