Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Φήμη για πιθανή καθυστέρηση κυκλοφορίας που θα το στείλει το 2026

*
Τα πράγματα με το development του GTA 6 μπορεί να μην πηγαίνουν και όσο καλά θα ήθελε η Rockstar Games, όπως φαίνεται σε νέο ρεπορτάζ. Σύμφωνα με άρθρο του Kotaku, το GTA 6 μπορεί να χάσει το σχέδιο κυκλοφορίας του το 2025 και να πάει για το 2026. Ανώνυμη πηγή ανέφερε στο site πως το development του τίτλου έχει πάει πιο πίσω και ως εκ τούτου η διοίκηση της ομάδας ανάπτυξης ζήτησε από τους developers να γυρίσουν το συντομότερο δυνατόν στα γραφεία τους.

Ο φόβος που υπάρχει στο εσωτερικό είναι πως η ανάπτυξη δεν θα προλάβει να ολοκληρωθεί στην ώρα της και αυτό θα οδηγήσει σε καθυστέρηση κυκλοφορίας. Η Rockstar σχεδιάζει στη διάθεση του game στο δεύτερο τρίμηνο του 2025, αν και κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ίσως πάει και για το τρίτο (τρίμηνο).


Η τελευταία εναλλακτική φαίνεται πως είναι η καθυστέρηση κυκλοφορίας του 2026, αλλά φαίνεται πως όλοι θέλουν να αποφύγουν αυτό το σενάριο. Το GTA 6 παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ είχε προηγηθεί ένα από τα μεγαλύτερα leaks στην ιστορία του gaming με υλικό του που διέρρευσε το 2022. Πρόκειται για το νεότερο game της σειράς που θα βγει το νωρίτερο 12 χρόνια μετά το GTA V του 2013.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*