Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Ίσως βρήκαμε τον ηθοποιό του Jason!

*
Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρώτο trailer του GTA 6, αρκετοί ψάχνουν να βρουν ποιος ηθοποιός θα δώσει σάρκα και οστά στον Jason. Πολλές εικασίες γίνονται μέχρι και σήμερα και φαίνεται πως οι fans ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τη λύση.

Στα της Lucia, η κοινότητα εκτιμά πως είτε θα έχουμε την Ana Esposito του Law & Order ή την Manni L. Perez του Jessica Jones, αλλά στα του Jason η κατάσταση είναι διαφορετική. Ενδείξεις έχουμε λοιπόν για τον ηθοποιό Gregory Connors, ο οποίος φαίνεται πως θα συμμετέχει στον τίτλο, καθώς είχε αναρτήσει στο βιογραφικό του κεντρικό ρόλο σε ένα μελλοντικό παιχνίδι της Rockstar Games που θα κυκλοφορήσει το 2025, αν και φαίνεται να το αφαίρεσε.






Η ιστοσελίδα Game Rant σημειώνει πως οι υποψίες για τον Connors έχουν ξεκινήσει από το IMDB και ενώ είναι αρκετά ενεργός, όλο το 2023 δεν συμμετείχε πουθενά και σε καμία παραγωγή. Κάτι που ίσως απομακρύνει το παραπάνω σενάριο είναι πως ο Connors δεν μοιάζει με τον Jason, κάτι που γενικά η Rockstar Games προτιμάει για τις παραγωγές της (ο Michael έμοιαζε με τον Ned Luke και o Trevor με τον Steven Ogg).

Το γεγονός, δε, πως ανέφερε στο βιογραφικό του κάτι για την Rockstar, τη στιγμή που ξέρουμε πως η εταιρεία είναι τρομερά προσεκτική με τα συμφωνητικά της, ίσως είναι κι αυτό προβληματικό στην όλη υπόθεση. Το μυστήριο παραμένει… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*