Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: «Καλή καρδιά» λέει για τη διαρροή ο CEO της Take Two, συνεχίζει ακάθεκτο να μαζεύει views

*
Οι διαρροές του GTA 6 ξεκίνησαν αρκετούς μήνες πριν τα αποκαλυπτήρια και έφτασαν μέχρι και στο επίπεδο του τελικού trailer, αλλά ο CEO της Take Two αφήνει να εννοηθεί πως δεν τσίριζε κανείς στο εσωτερικό της εταιρείας αυτό το διάστημα.

Ο Strauss Zelnick μίλησε στο IGN και σημείωσε την απογοήτευση των στελεχών του publisher για το γεγονός, αλλά πως όλο αυτό πέρασε αναίμακτα.


«Είναι σημαντικό όταν το trailer είναι τόσο μεγάλο για την ειδησεογραφία και μετά να βλέπεις όλα τα νούμερα που πετυχαίνει, οπότε δεν γίνεται να μην είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Σε επίπεδο διαρροής, είναι απογοητευτικό για την ομάδα, αλλά εν τέλει δεν θεωρώ ότι μας στοίχησε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, το trailer του τίτλου έχει φτάσει τα 174 εκατομμύρια views, σε σημείο που θα το βάζουμε στα παιδιά μας να ηρεμούν αντί για το Baby Shark.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*