Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Κυκλοφόρησε επίσημα το trailer και προκαλεί χαμό

Μια ακόμα διαρροή ανάγκασε τη Rockstar Games να δώσει το πρώτο επίσημο trailer του GTA 6 στη δημοσιότητα, αρκετές ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως θα το αποκαλύψει στις 5 Δεκεμβρίου, στις 16:00 (ώρα Ελλάδας), όμως τελικά προχώρησε στη δημοσίευσή του λίγο μετά τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.Έτσι λοιπόν έχουμε στα χέρια μας το πιο αναμενόμενο trailer ολόκληρου του έτους, με το video να επιβεβαιώνει πως η ονομασία του νέου παιχνιδιού είναι Grand Theft Auto VI και πως τα γεγονότα του εξελίσσονται στη Vice City.


Μαθαίνουμε επίσης πως η γυναίκα πρωταγωνίστρια του τίτλου ονομάζεται Lucia και πως η ιστορία της ξεκινά μέσα από τη φυλακή. Εκτός από την ίδια, βλέπουμε και τον άντρα πρωταγωνιστή, χωρίς να μαθαίνουμε για την ώρα το όνομά του.Το Grand Theft Auto VI θα κυκλοφορήσει το 2025.

Η Rockstar ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, με την έκδοσή του για PC να ακολουθεί κάποια στιγμή αργότερα. Μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα. Έως τότε, απολαύστε υπεύθυνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Τι ΕΠΟΣ Θε μο!!!Το τερμάτισες μωρή Ροκσταρ!!!Δωσε βία και τουερκοκώλια στο λαό σου :D 2025 ? Ω ΝΑ ΣΟΥ.Τουλάχιστον θα εχει βγει Ps5Pro μπας και τρέξει 60fps αυτό το θηρίο!!!

      P.S. ΞεροΧΥΝ ήδη που θα tiltάρει όλη η "political correct" μάζα με τα σκηνικά του GTA(6)6(6).Στανταρ θα παίξει στις "ειδήσεις" οτι επηρεάζει αρνητικά τη νέα γενιάχαχαχαχαχ.Tων Τικ των Τοκερ :D Θα ζήσουμε επικές στιγμές το 25 m /

*