Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: "Μην περιμένετε 60fps στο PS5 Pro", λέει tech expert

*
O tech expert και ιδρυτής του Digital Foundry, Rich Leadbetter λέει να μην περιμένουμε ότι το GTA 6 θα τρέχει στα 60FPS στο PS5 Pro.

Μιλώντας στο πλαίσιο μιας ειδικής εκπομπής του Digital Foundry Direct, ο Leadbetter είπε, “κάθε είδους εικασίες ότι αυτό θα είναι ένα εξαιρετικό hardware για το Grand Theft Auto 6 – θα είμαστε σε θέση να το τρέξουμε με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο – εκτός αν υπάρχουν κάποια μαγικά πράγματα στη από τη Rockstar, λέω ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί – ένα επιπλέον στην ταχύτητα χρονισμού δεν πρόκειται να κάνει κάτι ιδιαίτερο".


Λέγεται ότι το PS5 Pro έχει ένα "High CPU Frequency Mode”, που θα ωθήσει τη CPU στα 3,85GHz, δηλαδή 10% περισσότερο από το βασικό μοντέλο, κάτι το οποίο δεν θα έχει σημαντική επίδραση στις επιδόσεις των FPS. Επιπλέον, όπως σημείωσε ο συμπαρουσιαστής, Alexander Battaglia αυτό δεν θα ισχύει απαραίτητα για όλα τα παιχνίδια.

Μένει να δούμε στην πράξη τις επιδόσεις του GTA 6 και για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε το λιγότερο έναν χρόνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*