Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Μπαίνει στην τελική ευθεία και όλη η Rockstar Games επιστρέφει στο γραφείο

*
Η Rockstar Games φέρεται να ζήτησε από το προσωπικό της να επιτρέψει με πλήρες ωράριο στο γραφείο, καθώς η ανάπτυξη του GTA 6 πλησιάζει σε τελικό στάδιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, ο επικεφαλής του τμήματος εκδόσεων της εταιρείας, Jenn Kolbe είπε στο προσωπικό ότι η εταιρεία σκοπεύει να βάλει τέλος στο υβριδικό μοντέλο απασχόλησης για λόγους παραγωγικότητας και ασφάλειας, σημειώνοντας πως πιστεύει ότι έτσι θα υπάρχουν "απτά πλεονεκτήματα".

"Η πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών μας φέρνει τώρα στην καλύτερη δυνατή θέση για να προσφέρουμε το επόμενο Grand Theft Auto στο επίπεδο ποιότητας και βελτιστοποίησης που ξέρουμε ότι απαιτεί, μαζί με ένα πλάνο κυκλοφορίας ταιριάζει με την κλίμακα και τη φιλοδοξία του παιχνιδιού", είπε ο Kolbe σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2025, για PS5, Xbox Series X και Xbox Series S και η Rockstar Games σίγουρα θέλει να αποφύγει όσο το δυνατό περισσότερο τους παράγοντες που ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέες διαρροές πριν το λανσάρισμά του. Γι' αυτό και η αναφορά σε λόγους ασφαλείας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*